Az építés, az alkotás
egy életre szóló szenvedély.

A fakocka és a LEGO világából már rég kinőttünk, de a rajongás nem múlt el, csak erősödött az évek alatt. Az új ötletek, új kihívások megszínesítik a mindennapokat, az elkészült munkákért pedig megéri küzdeni.

Ismerje meg szolgáltatásainkat és kóstoljon bele Ön is az építés élményébe profi csapatunkkal.

Felújítás

Megkeserítik az életét a kattogó csövek, a csepegő csapok, a régi vezetékek, de a felújítás okozat felfordulástól is tart? Töltse meg új tartalommal a tereket. Varázsolja a kopottat csillogóvá, a régit újjá. Újítson fel és válasszon hozzá egy megbízható társat, aki leveszi a terheket a válláról.

Új építés

Házat épít, építkezik? Lelkiismeretes szakembereket keres, akik magukra vállalják a házépítés nehezét? Gyakorlott, szakképzett kőműveseink, ácsaink, burkolóink úgy építik fel otthonát, mintha a sajátjuk lenne. Csapatunk életet lehet az alapanyagokba, kreatív kivitelezéssel váltja valója terveit.

Ipari épületek

Önnek is fontos, hogy megbízható partnerekkel dolgozzon együtt? Akkor az ipari épületek kivitelezését is szaktudással és gyakorlattal rendelkező, hiteles szakemberekre bízza. Nálunk a funkció és arculat egyszerre valósul meg pontos munkavégzéssel és precíz kivitelezéssel. Tartozzon elégedett partnereink közé.

Generál kivitelezés

Ahelyett, hogy a bürökráció útvesztőben bolyongana, hogy rekedtre kiabálná magát a szakikkal, hogy az alapanyagokon aggódna, inkább válassza a kulcsrakész megoldást. Ne törje magát a folyamatosan felmerülő problémákon. A szervezés, az ügyintézés és a koordinálás összes terhét adja át nekünk, és élvezze a végeredményt.

Szaktanácsadás

Nem igazodik ki az építőipar útvesztőiben? Bizonytalan és nem tudja mi lenne a legjobb megoldás? Legyen csapatunk tagja Ön is – aknázza ki tapasztaltunkat és szaktudásunkat. Legyen csapatunk tagja és hiánytalanul magabiztos. Velünk megtalálja kérdéseire a válaszokat.

Építőanyag forgalmazás

Minőségi alapanyagokra van szüksége? Zsákonként, téglánként akarja megvenni a szükséges építőanyagot? Ugye Ön se szeretné beszerző körutakkal tölteni az idejét? Spóroljon időt, energiát és szerezzen be mindent kényelmesen egy helyen. A kipróbált minőséggel Ön is elégedett lesz.

Homlokzat

A megjelenés, és ami mögötte van. A tökéletes külső egyesül a homlokzatokban a belső értékekkel. Ne elégedjen meg kevesebbel, mint a tökéletessel – egy olyan homlokzattal, amely valóra váltja elképzeléseit, és mégis hiánytalanul eleget tesz a funkcionális elvárásoknak. Tapasztalja meg velünk az elégedettsége.

Zsaluzatok bérbeadása

Ne ruházzon be feleslegesen egy profi zsaluzórendszerbe. Nálunk folyamatosan ellenőrzött zsaluk állnak a rendelkezésére. Hagyja másra a kétes megoldásokat, Ön válasza a profi felszerelést. Mi biztosítjuk a zsaluzatot, Önnek csak a betonozással kell foglalkoznia.

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453