Ipari épületek

Logisztikai központok, üzemek, gyártócsarnokok, raktárak. A különböző funkciókat ellátó ipari épületeknél elsődleges a funkcionalitás, de ez nem minden. Mára már az arculat és átláthatóság is meghatározó szerepet tölt be. Ezeknek a komplex épületeknek a kivitelezésében azonban, a gyors megvalósíthatóság és a gazdaságosság is fontos. Ehhez a legújabb technológiák beható ismerete, több éves gyakorlat, számtalan megvalósított projekt és szakmai felkészültség szükséges. Ipari épületek kivitelezésekor ezzel járulunk hozzá a projekt sikeréhez.

Felelősségteljes munkákra hibátlanul elvégzett feladataink a legjobb példák. Az általunk kivitelezett ipari épületekben egységet alkot a mérnöki precizitás, a szakmai tudásunk, az elhivatottság és magas minőség.

Munkák során változatos megoldásokkal érjük el a tökéletes eredményt. Általunk kivitelezett ipari épületek készültek: monolit vasbeton technológiával, -acél vázszerkezettel, -előre gyártott úgynevezett paneles technikával, és hagyományosan is.
Felújítás Építkezés Generál kivitelezés Szaktanácsadás Építőanyag forgalmazás Homlokzatok Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453