Építőanyag forgalmazás

Épít, felújít? A szakértelem mellett a minőségi alapanyagokról is gondoskodjon. Az építőipari munkákhoz, az építő- és szerelőipari anyagokat olyan forgalmazótól szerezze be, aki többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és aki nem csak elméleti szakember, hanem az adott alapanyagokat ő maga is használja. Széles választékban megbízható forrásból.

Nálunk csak olyan építőanyagokat talál, melyek minőségét a gyakorlatban teszteltük. Elégedettségéért nem csak gördülékeny megoldásokkal, összehangolt működéssel teszünk, hanem folyamatosan bővülő beszállítói körünkkel is.

A minőség mellett az építőanyag forgalmazásban folyamatosan nagy figyelmet fordítunk az egészséges lakókörnyezet megteremtésére és a természeti erőforrások megóvására. Ennek érdekében a dolgozók és az alvállalkozók a jogi követelményeket, szerződéses feltételeket betartva igyekeznek kiváló minőséget elérni.
Felújítás Építkezés Ipari épületek Generál kivitelezés Szaktanácsadás Homlokzatok Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453