Zsaluzat bérbeadás

A zsaluzatok lehetővé teszik, hogy a megálmodott felületek és az elképzelt terek valósággá váljanak. A monolit vasbeton szerkezetek nagyfokú szabadságot adnak a tervezőknek, a belsőépítészeknek és Önnek is. Alkosson velük.

Dolgozzon profi felszereléssel. Válassza a folyamatosan ellenőrzött és karbantartott zsaluzatainkat. Legyen szó pillérről, falról, födémről, aknáról, gerendáról, vagy koszorúról, nálunk építéshez és építtetéshez is mindent megtalál. Nem jelent akadályt a koporsófödém, ferde síkú gerenda vagy lépcső sem. Sőt, a zsalurendszerhez műanyag kiegészítőket, zsaluleválasztó olajat, távtartókat, fém támaszokat is talál nálunk.

Zsaluzatok a zökkenőmentes kivitelezésért, kedvező árakon kisvállalkozásoknak és magánszemélyeknek is.
Felújítás Építkezés Ipari épületek Generál kivitelezés Szaktanácsadás Építőanyag forgalmazás Homlokzatok

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453