Felújítás

Elkorhadt a lépcső és régiek vízvezetékek? Pereg a festék és porlik a vakolat? Nem bírja a födém az új válaszfalat? A lefolyó nem ott van, ahol a tervrajzban? A villanyóra nem bírja az új igényeket?

A meglévő épületek, lakások, irodák felújítása mindig nagy kihívás, hiszen a tervek csak részben tudnak segítséget nyújtani. A valódi problémák a munkák során kerülnek a felszínre, egyre újabb és újabb megoldásra váró feladatokat róva Önre.

Ahhoz, hogy teljesen új arculatot és tartalmat kapjon egy ingatlan, hogy kompromisszumok nélkül megvalósuljanak az Ön álmai, többéves szaktudásra, gyakorlatra, szervezőkészségre és kreativitásra van szükség.

Mi levesszük az Ön válláról a terheket. Az évek során jól összeszokott és kreatív csapatunk magabiztosan áll minden kihívás elé. Pontosan, precízen és tisztán dolgozunk, hogy Önnek csak a színek kiválasztásával kelljen bajlódni. Élvezze a szaktudás és megbízható munka eredményét, új otthonát.
Építkezés Ipari épületek Generál kivitelezés Szaktanácsadás Építőanyag forgalmazás Homlokzatok Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453