Építkezés

A házépítés életünk egyik legfontosabb lépése és legnagyobb beruházása is. Ám hiába az erőfeszítések, hiába a legjobb tervek, az elképzelések, a tökéletes végeredményhez elengedhetetlen az elhivatott kivitelezés.

Tapasztalja meg velünk milyen az, amikor a precíz tervek, a minőségi alapanyagok életre kelnek a kivitelezés által, milyen az, ami kor a malter, a tégla és a gerenda egységes egésszé, házzá változik csapatunk kezei között.

Mi minden házat úgy építünk fel, mintha az a sajátunk lenne. Csapatunk minden tagja a kőművesek, az ácsok, a burkolók, a gépészek, a villanyszerelők szívvel, kreatív ötletekkel, lélekkel és szakmai tapasztalatukkal valósítják meg az Ön eléképzeléseit.

Azért hogy szép, modern, lakható és gazdaságosan üzemeltethető épületeket alkossunk, ahogy mindig a megfelelő struktúrát, technikát alkalmazzuk, folyamatosan fejlesztjük szakmai tudásuk. A magas minőségi színvonalhoz pedig, gyors, pontos, megbízható alvállalkozói és beszállítói hátterünk is hozzájárul – így építünk Önnek.
Felújítás Ipari épületek Generál kivitelezés Szaktanácsadás Építőanyag forgalmazás Homlokzatok Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453