Kedves B.D.- Peti!

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha. Nagyon örülünk, hogy a karácsonyt már a kényelmes, új otthonunkban tölthettük. Ha újra belevágnék, csak Veletek állnék neki."

Köszönettel, Gábor

Tisztelt B.D-Ház!

„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”

Üdvözlettel: Cs. Lajos

Kedves B.D-ház csapat!

’”A hozzáállásotok már az első találkozáskor is nagyon megnyerő volt számunkra, de még ennél is fontosabb, hogy a kezdeti lelkesedés végig megmaradt. Mindig számíthattam rátok és a végeredmény is elképesztő – külön köszönet az álomszép gyerekszobáért, amit a kis Zsófi már birtokba is vett.”

Köszönettel: Ildi és Géza

„Most az egyszer nem bántam meg, sőt boldog vagyok, hogy hallgattam az ismerőseimre, és Titeket választottalak.”

Köszönök nektek mindent: Ágika

Számunkra az elégedett ügyfelek jelentik a legnagyobb sikert. Emellett azonban arra is büszkék vagyunk, hogy munkáinkra még a szakma is felfigyelt, ők is elismerik eredményeinket. Egyes munkáink helyet kaptak a Szép Házak és az Atrium magazin oldalin is – a cikkeket itt Ön is megismerheti – osztozzon sikerünkben.

Szép Házak cikk: Átlátások kattintson ide (0.6 MB)

Atruim magazin cikk: Kisördögtől való...? kattintson ide (2.6 MB)

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453