Adatvédelmi nyilatkozat

A B.D.-Ház Kft. szigorú adatkezelési politikája révén, minden tőle telhető és elvárható intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az www.bdhazkft.hu weboldalán tudomására jutott adatok és információk ne kerüljenek nyilvánosság elé.

A B.D.-Ház Kft. kiemelkedő figyelmet fordít a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A törvényt itt olvashatja.

A B.D.-Ház Kft www.bdhazkft.hu oldalán történő regisztráció/ kapcsolatfelvétel során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy számára, semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. A regisztráció során megadott adatait, nem adjuk bérbe, nem értékesítjük harmadik félnek, azokat kizárólag az előzetesen közölt célból használjuk fel. (A regisztráció véglegesítésével tudomásul veszi és elfogadja, hogy a regisztráció során megadott e-mail címre a B.D.-Ház Kft. a későbbiekben hírleveleket, reklámanyagokat, ajánlatokat küldhet.)

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453