Az építés az életünk

Küldetésünk, hogy megvalósítsuk az Ön elképzeléseit, tégláról téglára. Ezért szívvel-lélekkel alkotunk, és munkáinkban a kreatív kivitelezés, a precizitás és a pontosság egyesül. Ezt bizonyítják elégedett megrendelőink is, akik között számos építőipari nagyvállalat, beruházó szervezet és magánszemély is van. Tartozzon Ön is közéjük.

A B.D.-HÁZ Építőipari, Kivitelező és Szolgáltató Kft. az építőiparban számos területen jelen van. Lehet szó, lakás felújításról, családi ház építéséről, vagy egy ipari épület kivitelezéséről, mi biztos megoldást kínálunk – erre, pedig csapatunk a biztosíték.

Az Ön elégedettségéért gyakorlott, felelősségteljes és lelkiismeretes szakemberek dolgoznak, akik szakmájuk minden fortéját ismerik és szakmai felkészültségük naprakész. Műszaki kollégáink műszaki ellenőri, felelős műszaki vezetői engedéllyel rendelkeznek. Kőműves, ács, betanított szakmunkás kollégáink biztos kézzel valósítják meg az első osztályú kivitelezést.

Munkákban a magas színvonalat, a gyors, pontos, hibátlan munkavégzéshez az
építőiparban töltött hosszú évek alatt kiépített számtalan partneri kapcsolatunk, megbízható alvállalkozóink és beszállítóink is hozzájárulnak.

Mi garantálja még az Ön elégedettségét? Határokat nem ismerő kitartásunk. Büszkék vagyunk rá, hogy összeszokott csapatunk az évek alatt nem csak a munkában, a mindennapokban bizonyította kitartását, hanem a számtalan megteremtett otthon, a sok megszépített épület és az emlékezetes ipari beruházás után, az Ironman embert próbáló kihívásait is együtt teljesítettük.

Nem fogott ki rajtunk a 42 km-es futás, a 180 km-nyi országúti biciklizés és a 3,8 km úszás sem. Tartozzon Ön is elhivatott csapatunkhoz - váltsuk valóra álmait.

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453