Generál kivitelezés

Tervek, engedélyek, alapanyagok, határidők, alvállalkozók, szakemberek. Egy építmény megvalósítása, legyen szó akár egy családi házról, vagy egy ipari épületről nagyon összetett, bonyolult, sokrétű feladat.

A számtalan résztvevőt koordinálni, a beruházást szakmailag felügyelni, pénzügyileg finanszírozni, eljárni a felügyeleti szerveknél, a tervezőket irányítani, megoldani az előre nem látott problémákat, tehát mindent egy kézben tartani embert próbáló feladat.

A generál kivitelezés ezektől a nehézségektől kíméli meg Önt - kulcsrakész megoldást kínál. Azonban ahhoz, hogy fenntartások nélkül elégedett lehessen az eredménnyel, egy lelkiismeretes és megbízható társra van szüksége. Csapatunk generálkivitelezőként is bizonyított már - maradéktalanul teljesített feladatok, megvalósított álmok – mi így dolgozunk generál kivitelezőként.
Felújítás Építkezés Ipari épületek Szaktanácsadás Építőanyag forgalmazás Homlokzatok Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453