Homlokzatok

A homlokzat ad egyéniséget az épületeknek. A színekben, a formákban, az egyedi elképzelésekben, az Ön ötletei válnak valóra. Azonban ez nem minden. A homlokzati burkolatnak egyszerre kell esztétikusnak, szépnek lenni és funkcionális szerepet is betöltenie. Komfort, külső és belső értékekkel, kiváló minőségű alapanyagokkal és szakértő kivitelezéssel.

Csapatunk a homlokzatok elkészítésénél az Ön elképzelését ülteti át a gyakorlatba. A burkolat alapanyagait szakembereink úgy választják ki, hogy azok a pára áteresztési, a hőszigetelési, a tűzállósági és az esztétikai igényeinek egyszerre feleljenek meg. A kivitelezéskor a többrétegű felépítés – először hőszigetelés, majd a burkolat – a tökéletes összhatást eredményezi. Emellett folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb anyagok megjelenését, azok tulajdonságait, különös tekintettel az egészséges környezetre.

Az Ön elképzelései valósulnak meg a legmagasabb műszaki minőséggel. A hibátlan végeredményt, a csapatunkat alkotó gyakorlott szakemberek és több éves szalmai tapasztatunk garantálják.
Felújítás Építkezés Ipari épületek Generál kivitelezés Szaktanácsadás Építőanyag forgalmazás Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453