Szaktanácsadás

Új anyagok, új trendek, új technikák. A fejlődésnek az építőiparban is nagy szerepe van - aknázza ki egyszerre a hagyományos módszerek és a legmodernebb fejlesztések előnyeit szakembereikkel.

Felejtse el a folytonos bizonytalanságot, mi megválaszoljuk felmerülő kérdéseit, legyen szó akár egy új alapanyagról, vagy technikáról. A piacon megtalálható megszámlálhatatlan variáció között igazodjon el könnyedén. Találjon egy biztos társat építéshez, szépítéshez.

Csapatunkkal Ön nem veszhet el a lehetőségek tengerében. Válasszuk ki együtt a legoptimálisabb műszaki megoldásokat, a hozzájuk tartozó anyagokat és a kapcsolódó technikákat. Az előkészítéstől a megvalósításig szakmai tudásunk rendelkezésére áll, használja.
Felújítás Építkezés Ipari épületek Generál kivitelezés Építőanyag forgalmazás Homlokzatok Zsaluzat bérbeadás

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a házépítés alatt mindent kézben tartottál és így minden rendben és időben ment. Maximum az időjárás miatt kellett aggódnom, a munkátok miatt soha..."
Tovább
„A csapat minden tagjának szeretném megköszönni a saját és a családom nevében, hogy a felújítás váratlan akadályait is igazán profin vették, és hogy az elképzeléseinket maradéktalanuk megvalósították. Öröm hazaérkezni.”
Tovább

ÜZENJEN - MOST

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel módja


Elküld

ELÉRHETŐSÉG

B.D. - HÁZ Kft.

2040. Budaörs Pántlika utca 10/b.
Iroda2040 Budaörs,
Templom tér 16. fsz. 3.
E-mail: info@bdhazkft.hu
Telefon:06 23 444626
Fax:06 23 422 626
GPS:N 47.459317
E 18.978453